fotoarts.pl - forum fotograficzne :: Zobacz temat - dla tych ktorzy posiadaja canon'a
forum fotoarts.pl

FAQ :: Szukaj :: Użytkownicy :: Grupy :: Rejestracja :: Profil :: Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości :: Zaloguj :: katalog stron foto

dla tych ktorzy posiadaja canon'a

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum fotoarts.pl - forum fotograficzne Strona Główna -> Fotografia cyfrowa
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Darox

młody wyjadacz
młody wyjadacz

Pomocy: 2
Aparat: Canon EOS 50D

PostWysłany: Pią Maj 07, 2010 5:02 pm    Temat postu: dla tych ktorzy posiadaja canon'a Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ostatnio stworzylem temat o problemie z lampa i....jedynie weesee byl tak uprzejmy aby cos poradzic, (serdeczne dzieki) . Pisze jeszcze raz bo...niestety lampa dalej nie dziala. Ostatnio Przez chwile bylo tak iz dzialala w tym samym momecie co aparat!! Ale po paru shotach wylaczylem ja i...od tamtej pory cisza. Chcialem sie dowiedziec czy jak zakladacie lampe to czy cos musicie zmienic w aparacie?? Moze ktos mial kiedys podobny problem?? Prosze o szybka pomoc iz 14 maja lece do Polski na komunie.
Matus

młody wyjadacz
młody wyjadacz

Pomocy: 14
Aparat: pentax

PostWysłany: Sob Maj 08, 2010 11:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja bym Tobie radził zajrzeć na forum canona i poczytać instrukcję. Trudno mi sobie wyobrazić, żeby tego nie było w instrukcji jak ustawić lampę i aparat. A na forach canona jest na pewno opisane całe gro problemów z lampą, może będzie i Twój.

Ja się na lampach nie znam.

Pozdrawiam

Feelip

młodszy wyjadacz
młodszy wyjadacz

Pomocy: 4
Aparat: Canon 40D

PostWysłany: Pon Maj 10, 2010 12:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jaka lampa, jaki aparat? Ja tam zakładam 430EX i już, nic nie przestawiam w aparacie...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Darox

młody wyjadacz
młody wyjadacz

Pomocy: 2
Aparat: Canon EOS 50D

PostWysłany: Pon Maj 10, 2010 1:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

eos 20d, sigma st 430
Feelip

młodszy wyjadacz
młodszy wyjadacz

Pomocy: 4
Aparat: Canon 40D

PostWysłany: Pon Maj 10, 2010 9:17 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ta lampa z Canonem nie obsluguje TTL, trzeba w trybie manual robić (jak ją w manuala przestawić to nie wiem ale w instrukcji jest na pewno), a z tego co mi się kojarzy to po ok. minucie usypia więc trzeba test wcisnąć i dalej można robić. Ogólnie raczej się nie nadaje...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Inter-Foto

Nowy Użytkownik
Nowy Użytkownik

PostWysłany: Wto Gru 07, 2010 3:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co prawda nie jestem użytkownikiem Canona,ale również radziłbym zapytac na forum tego modelu,muszą byc informacji an temat ustawienia lampy.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum fotoarts.pl - forum fotograficzne Strona Główna -> Fotografia cyfrowa Wszystkie czasy w strefie GMT + 3 Godziny
Strona 1 z 1

Skocz do: