| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Darox
młody wyjadacz

Dołączył: 11 Lip 2009 Posty: 834 Pomocy: 2 Skąd: Jelenia góra/Rotherham Aparat: Canon EOS 50D
|
|
Ostatnio stworzylem temat o problemie z lampa i....jedynie weesee byl tak uprzejmy aby cos poradzic, (serdeczne dzieki) . Pisze jeszcze raz bo...niestety lampa dalej nie dziala. Ostatnio Przez chwile bylo tak iz dzialala w tym samym momecie co aparat!! Ale po paru shotach wylaczylem ja i...od tamtej pory cisza. Chcialem sie dowiedziec czy jak zakladacie lampe to czy cos musicie zmienic w aparacie?? Moze ktos mial kiedys podobny problem?? Prosze o szybka pomoc iz 14 maja lece do Polski na komunie. _________________ Rożnica pomiędzy amatorem a profesjonalista jest taka ze jeden lubi a drugi umie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Matus
młody wyjadacz

Dołączył: 14 Maj 2008 Posty: 866 Pomocy: 14 Skąd: Mazowsze Aparat: pentax
|
|
Ja bym Tobie radził zajrzeć na forum canona i poczytać instrukcję. Trudno mi sobie wyobrazić, żeby tego nie było w instrukcji jak ustawić lampę i aparat. A na forach canona jest na pewno opisane całe gro problemów z lampą, może będzie i Twój.
Ja się na lampach nie znam.
Pozdrawiam _________________ skrajnie nieprofesjonalnie http://matusfotografia.wordpress.com/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Feelip
młodszy wyjadacz

Dołączył: 25 Lut 2006 Posty: 387 Pomocy: 4 Skąd: Bydgoszcz Aparat: Canon 40D
|
|
| Jaka lampa, jaki aparat? Ja tam zakładam 430EX i już, nic nie przestawiam w aparacie... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Darox
młody wyjadacz

Dołączył: 11 Lip 2009 Posty: 834 Pomocy: 2 Skąd: Jelenia góra/Rotherham Aparat: Canon EOS 50D
|
|
eos 20d, sigma st 430 _________________ Rożnica pomiędzy amatorem a profesjonalista jest taka ze jeden lubi a drugi umie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Feelip
młodszy wyjadacz

Dołączył: 25 Lut 2006 Posty: 387 Pomocy: 4 Skąd: Bydgoszcz Aparat: Canon 40D
|
|
| Ta lampa z Canonem nie obsluguje TTL, trzeba w trybie manual robić (jak ją w manuala przestawić to nie wiem ale w instrukcji jest na pewno), a z tego co mi się kojarzy to po ok. minucie usypia więc trzeba test wcisnąć i dalej można robić. Ogólnie raczej się nie nadaje... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Inter-Foto
Nowy Użytkownik

|
|
Co prawda nie jestem użytkownikiem Canona,ale również radziłbym zapytac na forum tego modelu,muszą byc informacji an temat ustawienia lampy. _________________ fotookazja.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|